GEANNULEERD

BERICHT VAN FREEK

Ohhh, het voelt alweer als een eeuwigheid geleden dat ik de laatste theatershow gaf. Ik mis het! En het enorme enthousiasme en eindeloze geduld waarmee tienduizenden mensen al bijna twee jaar wachten om naar mijn theatershow te komen, het is zo hartverwarmend. Daarom vind ik het ook extra erg om WEER iets te moeten afzeggen. Ja, ook het bijna uitverkochte Freek Vonk Live – On Tour van 2022 moeten we annuleren. In de huidige beperkingen en onzekere omstandigheden kunnen wij niet anders. Helaas… We zijn straks 3 jaar verder als we deze reeks zouden inhalen en met de blijvende onzekerheid hebben we besloten de shows niet meer te verplaatsen, er volgen dus geen nieuwe data.

Iedereen die al kaarten heeft gekocht voor de show ontvangt spoedig bericht van de theaters, heb je vragen, neem dan met hen contact op. Ik hoop natuurlijk enorm dat aan het einde van het jaar mijn AFAS shows wel doorgaan, maar daarover binnenkort meer.

Ik kijk enorm naar jullie allemaal uit, ik mis jullie, maar de gezondheid van iedereen is het allerbelangrijkst. Hopelijk tot snel en pas goed op elkaar!

❤️ Freek

Veelgestelde vragen

Ik heb een vraag over tickets

Heb je een vraag over tickets? Neem dan contact op met het betreffende theater.

Wat is de minimumleeftijd om de voorstelling te bezoeken?

Er geldt geen minimumleeftijd om de show te bezoeken. De familievoorstelling is niet geschikt voor kinderen jonger dan 4 jaar, maar deze kinderen mogen de voorstelling wel betaald bijwonen.

Hoe lang duurt de voorstelling?

De voorstelling duurt 1 uur en 20 minuten. Er is geen pauze tussendoor.

Mag ik foto's maken?

Je mag foto’s maken met je telefoon. Een professionele camera met grote lens is niet toegestaan.

Nieuwsbrief